Učitavanje

O Nama

Reputacija 25 Godina u stvaranju

Zahvaljujući inovativnom pristupu svojoj delatnosti Auto Kristina je postala sinonim kvaliteta na tržištu auto delova Srbije. Preko dvadeset godina odgovornog i posvećenog rada postignut je nivo kvaliteta kojim malo koja firma može da se pohvali. Konstatnim usavršavanjem i praćenjem trendova u svetu održava se standard kvaliteta koji je postavljen kao glavni cilj firme. Upravo taj kvalitet izdvaja Auto Kristinu u odnosu na slične firme, zahvaljujući tome stečen je ugled koji uživamo ne samo kod velikih firmi, već i kod krajnjih korisnika naših proizvoda.

Celokupan proces proizvodnje, pravljenje tehničkih crteža delova, nabavka materijala, kontrola kvaliteta i sama proizvodnja se vrše u sklopu našeg proizvodnog pogona. Upotrebom najsavremenijih mašina i stručnog osoblja, nastavljamo da pružamo i razvijamo visok stepen kvaliteta proizvodnje. Kontinuiranim razvojem i usavršavanjem težimo da održimo i podignemo standarde kvaliteta koje smo postavili.

Naša Misija

Naša misija je da služimo našim klijentima i uvek pružimo najviši nivo usluge, da razvijamo svoj tim i trudimo se da se stalno usavršavamo.

Naša Vizija

Da budemo najuzbudljiviji lider u regionu. Mi ćemo generisati uzbuđenje sprovođenjem pionirskih ideja, rešavanjem problema i nadolazećih očekivanja naših klijenata.

Osnovne vrednosti
  • Timski rad kroz poverenje i poštenje.
  • Posvećenost entuzijazmu klijenata.
  • Odgovornost na svim nivoima.
  • Strast za pobedom.
Advantages

Vaše prednosti
za Našu uslugu

Od nas ćete dobiti stručnu i posvećenu tehničku podršku, visok kvalitet usluge i pristupačne cene. Vešanje automobila je vaš važan zadatak koji se ne sme zanemariti ili zaboraviti.

Usluga-Orijentisana na klijenta

Mi smo porodična firma i negujemo domaćinski odnos prema mušterijama. Cenimo uslugu koju pružamo i naši verni klijenti koji se vraćaju uvek mogu očekivati zahvalnost od nas.

Pristupačne cene

Specijalizujući se za delove trapa u mogućnosti smo da svojim klijentima omogućimo vrhunsku uslugu, visok kvalitet proizvoda i pristupačne cene.

Visoko - Kvalitetni delovi

Na nama je da održimo visok nivo i da klijentima obezbedimo proizvode od najkvalitetnijih repromaterijala koji će im garantovati kvalitet, udobnost i pre svega bezbednost.